Senaste inläggen

ANNONS
Av elfride - 9 juli 2015 23:08

En glad, lättad, nervös och livrädd Elfie som skriver ikväll. MEN GÖTT!!

Imorgon blir det en sväng till Göteborg med bästa sällskapet.

 

ANNONS
Av elfride - 6 juli 2015 22:00

Var på synundersökning idag, och optikern konstaterade att jag behöver läsglasögon, eller snarare avlastningsglasögon. Nu när jag sitter vid datorn större delen av dagarna känner jag att ögonen blir väldigt trötta. Så det känns mycket välkommet! Har ett pas läsglasögon från 2007, men åldern talar ju för ungefär hur snygga dom är... ;) 

Fick med några provbågar hem, och har verkligen fastnat för nedanstående, känns mycket bra :D

   

Av elfride - 6 juli 2015 21:58


Några höjdpunkter från min sommar hittils <3

             

Av elfride - 13 juni 2015 20:47

Har så mycket känslor, och så lite ord att sätta på mina känslor. Känner lättnad över att dom hittat Lisa Holm, samtidigt som jag känner en otrolig vrede över hur människan kan vara så grym. Därtill känner jag att tryggheten jag känt här i min hembygd helt plötsligt försvunnit.

Jag gråter inte, samtidigt som jag går runt med en tung känsla av panik och oro som på något sätt också lagt sig som ett tjockt täcke över hela bygden. Luften är tung att andas. 

Mina kopplingar till Lisa och hennes anhöriga är ytterst långväga och snåriga, samtidigt känner jag ett sånt otroligt medlidande och närhet till dom. Att ens försöka föreställa sig vad de just nu går igenom, det går inte. Och jag VILL inte föreställa mig det heller. Bara tanken på att gå igenom något liknande får mig att vilja gräva ner mig själv djupt under marken. Hela dagen har mina tankar gått till dom.

Tidigare ikväll åkte jag och pappa upp till kullen. Jag kände bara att jag behövde se polisavspärrningarna med egna ögon. För att på något sätt få det att sjunka in att detta inte bara varit ett sjukt skämt, utan det har varit lika verkligt som allt annat som händer i livet. Vid cafét såg vi polisavspärrningar som kretsade kring hela gårdsanläggningen, och ett antal människor som samlats utanför caféentrén för att lägga blommor och prata. Det var SÅ fint och rörande att se hur många som blir berörda av det som hänt. Och att se min pappa gråta, det gjorde att jag inte längre  kunde hålla inne tårarna. Det är en sån himla konstig känsla som känns i bröstet. Och den är som sagt så blandad. Man önskar bara att man kunde vakna upp och att allt bara skulle ha varit en dröm. Men det är det inte. Det är verklighet och det gör mig så otroligt frustreradoch arg. 

Den/dessa som gjort detta har inte bara ödelagt en familjs tidigare tillvaro, den/de har även ödelagt en hel bygds tillvaro. Även om livet kommer gå vidare, och troligtvis fungera bra ändå, så kommer det aldrig bli sig likt igen. Det kommer alltid finnas kvar, och det är fruktansvärt att någon enstaka person tatt sig friheten att göra något sånt här. TVI.


Av elfride - 6 juni 2015 18:43

Tillägg från gårdagen - denna fina klocka fick jag som examenspresent av mamma och pappa! :D Passar görbra efter att min trogna Ur&Penn-vapendragare helt ballat ur efter typ 4 år av dagligt användande. Den har hållit sig bra ändå, men nu har nog urverket tappat greppet helt, säger jag med stor sorg i hjärtat.. In med en friskare avbytare! Tycker den är väldigt söt :D

   

Med min gamla kärlek :( <3

Presentation


Välkommen, Elfride heter jag och detta är min blogg!
Drömmer om att i framtiden jobba som kemist, köra runt i en klarblå MiniCooper och bara vara allmänt häftig!
Här skriver jag av mig, om allt möjligt... Lite då och då!
Kika gärna in igen :)

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ elfridejande med Blogkeen
Följ elfridejande med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se